Škola za trudnice

02.04.2014. Ada

Škola za trudnice u Domu zdravlja Ada je počela sa radom pre dve godine. Svake prve srede u mesecu se održava po podne u 4 sati. Drago nam je da je Škola za trudnice sve posećenija i da trudnice dolaze u pratnji svojih supružnika.

Škola za trudnice nastala je iz ideje da se mladima, koji su na putu da dobiju dete, pomogne u obavljanju te tako uzvišene i odgovorne uloge. Cilj škole je da se uz pomoć pruženog znanja i veština, roditelje oslobode straha i nesigurnosti koji uvek prate nove događaje. U radu ove škole učestvuje čitav tim stručnjaka: ginekolog, akušerska sestra, patronažna sestra, pedijatar, i psiholog. Sadržaj škole je tako sačinjen da se majke, a po želji i očevi, prvo upute u promene koje prate trudnoću, zatim da im se objasni sam tok porođaja, predstavi početak i tok dojenja i daju uputstva za ponašanje sa prinovom prvih dana kod kuće. Akcenat se stavi na psihofizičku pripremu trudnice za porođaj i na psihološke promene za roditeljstvo. Trudnicama organizujemo i posetu bolnici, gde mogu da se upoznaju sa okolnostima koji ih čekaju u porodilištu.


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

vodic