Mesec borbe protiv raka

Po kalendaru Javnog zdravlja obeležava se nacionalni mesec borbe protiv raka. Polivalentna patronažna služba i Služba za zdravstvenu zaštitu odraslog stanovništva, u saradnji sa predstavnicima Mesnih zajednica organizovali su zdravstveno vaspitnu aktivnost sa stanovništvom. Podeljen je zdravstveno vaspitni materijal i obavljen individualni razgovor i savetovanje sa pojedincima, merene su vrednosti krvnog pritiska glikemije i dati saveti o zdravom načinu života i ishrane. Akcija je bila veoma posećena, obuhvaćeno je 210 ljudi.


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

vodic