Nedelja zdravih usta i zuba

3.nedelja maja - Ada

Nedelja oralnog zdravlja u Adi se obeležava svake godine. Ove godine smo se trudili da obuhvatimo decu prvog, drugog i trećeg razreda tj. kod dece gde je počela smena zuba. Držali smo predavanje o pravilnij ishrani o značaju oralne higijene, PRANJE ZUBA POSLE SVAKOG JELA! Posle predavanja svako dete je crtalo na temu zdravi zubi, način sačuvanja lepog i zdravog osmeha.

Iz zahvalnosti što su lepo radili i aktivno učestvovali u našim predavanjima svako dete je dobilo četkicu za pranje zuba naravno uz opomenu da se ta četkica koristi posle svakog jela!


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

vodic