„Podrška lokalnim samoupravama u decentralizaciji društvenih delatnosti”

24-25.03.2011. Kanjiža

Predstavnici Opštine Ada, Kovač Dobo Lea, Šef odeljenja za društvene delatnosti LSU, Ferenci Viktoria,direktorka Predškolske ustanove „Čika Jova Zmaj”, Apro Bakai Magdolna, dr Tot Barna Elvira, direktorka Doma zdravlja Ada i Mr Laslo Zoltan, pomoćnik direktora doma zdravlja su prisustvovali II.sastanku mreže u okviru projekta „Podrška lokalnim samoupravama u decentralizaciji društvenih delatnosti”. Na sastanku su učesnici 6 opština iz Vojvodine su upoznati sa okvirom metodologije rada mreže, predstavljeni su predloženi indikatori i upoznali se sa ulogama i odgovornostima lokalnih vlasti u socialnoj zaštiti, u oblasti javnog zdravlja i obrazovanja.


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat