Obuka za pripremu projekata iz IPA fonda Evropske unije

01.04.2011. Novi Sad

Dvodnevna obuka ,,Priprema predloga projekata iz IPA fonda Evropske unije” održana je u Novom Sadu 31. marta i 1. aprila 2011. u okviru projekta „Pružanje unapređenih usluga na lokalnom nivou″ - DILS Ministarstva zdravlja Republike Srbije u saradnji sa Komorom zdravstvenih ustanova Srbije i Kancelarijom za evropske integracije. Seminaru su prisustvovali predstavnici dom zdravlja iz Ade – menadžment.

Obuka je organizovana sa ciljem da se unapredi izgradnja kapaciteta domova zdravlja, zavoda za javno zdravlje i lokalnih samouprava u veštini kreiranja predloga projekata u okviru konkurisanja za IPA (Instrument za pretpristupnu pomoć) fond Evropske unije.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat