Donacija

08.04.2011. Mol

Pre podne u 11 sati u Zdravstvenoj stanici u Molu svečano je uručena donacija Demokratske stranke opštine Ada u iznosu od 70.000 dinara, što su prikupili na dobrotvornom koncertu u januaru (Megasztar). Ova sredstva je dom zdravlja iskoristio za nabavku 2 kiseoničke boce za Odeljenje za zdravstvenu zaštitu dece. Na skupu su ušestvovali donatori – Hunnia D.O.O., Tot Tamaš, poslanik u Republičkom parlamentu, Tobiaš Jožef, poslanik u Pokrajinskom parlamentu i predsednik opštine Ada Bilicki Zoltan.

Istovremeno je organizovana i izložba crteža dece od 1. do 4.razreda Osnovne škole „Novak Radonić” iz Mola na temu Kako da sprečimo rak? Najbolji su nagrađeni od strane Udruženja za borbu protiv raka, nagrade je deci uručio predsednik Udruženja dr Balog Andraš.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat