Akreditacijska poseta

15-17.05.2011. Ada

Akreditacijska poseta je sprovedena od 15. do 17.maja u Domu zdravlja, koju je obavila tim za spoljašnje ocenjivanje rada u sledećem sastavu:

Vođa Tima za spoljašnje ocenjivanje:

  • Dr Zoran Dimitrijević

Članovi tima za spoljašnje ocenjivanje:

  • Ivana Zelenović, medicinska sestra
  • Dr Svetlana Sovrlić, doktor medicine iz Sečnja
  • Jovanka Franeta, diplomirani farmaceut iz Novog Sada
  • Zorica Popović, diplomirani pravnik iz Doljevca

Koordinator iz ustanove je bio Dr sci med Borislav Radosavljević.

Na završnom sastanku 17.05.2011. godine vođa i članovi Tima za ocenjivanje su informisali rukovodstvo ustanove i zaposlene o obavljenoj akreditacijskoj poseti i opštem utisku o ustanovi, koji je bio pozitivan.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat