Predstavljen projekat "Energetska efikasnost u zdravstvenim ustanovama u Republici Srbiji"

28.09.2011. Beograd

Direktorka Doma zdravlja Ada, dr Elvira Tot Barna i pomoćnik direktora Mr ecc Laslo Zoltan su učestvovali na stručnom sastanku u Beogradu, koji je organizovan u okviru projekata „Razvoj zdravstva Srbije-dodatno finansiranje“ u prostorijama RFZO, gde je predstavljen projekat „Energetska efikasnost u zdravstvenim ustanovama u Republici Srbiji“. Na sastanku su predstavljeni dosadašnji rezultati i iskustva u sprovođenju koncepta energetske efikasnosti u zdravstvenom sistemu Republike Srbije. Učesnici su informisani i o formiranju Radne grupe za energetsku efikasnost u zdravstvenim ustanovama u Srbiji koja će delovati u okviru Komore zdravstvenih ustanova Srbije. Radna grupa je formirana sa ciljem da aktivnim delovanjem prema ključnim institucijama u zdravstvenom sistemu Republike Srbije radi na promeni dosadašnjeg pristupa u finansiranju energenata i da ostvarene uštede primenom različitih koncepata energetske efikasnosti zdravstvena ustanova iskoristi za unapređenje sopstvenog rada.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat