Obuka

30.09.2011. Novi Sad

Menadžment ustanove je učestvovao na obuci koju organizuje Ministarstvo zdravlja u okviru projekta „Pružanje unapređenih usluga na lokalnom nivou″ (DILS), u vezi sa novim nadležnostima i finansiranjem primarne zdravstvene zaštite na lokalnom nivou, koja je održana u Domu zdravlja Novi Sad.

Cilj ove obuke je bio, između ostalog, upoznavanje učesnika sa nivoima nadležnosti u primarnoj zdravstvenoj zaštiti i sistemima finansiranja. Učesnici su mogli da dobiju odgovore na najčešće nedoumice kada su ove teme u pitanju od relevantnih predstavnika Republičkog zavoda za zdravstveno osiguranje, Medicinskog fakulteta i Stalne konferencije gradova i opština, da se upoznaju sa primerima dobre prakse kada je u pitanju saradnja između lokalnih samouprava i domova zdravlja i sa mogućnostima za finansiranje primarne zdravstvene zaštite na lokalnom nivou.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat