Nacionalni dan borbe protiv pušenja

31.01.2011. Ada

Danas se obeležava Nacionalni dan borbe protiv pušenja pod sloganom „Dobar izbor: zdrava sredina“. Nacionalni dan bez duvanskog dima posvećen je novom Zakonu o zaštiti stanovništva od izloženosti duvanskom dimu i njegovoj realizaciji.

Cilj ovogodišnjeg obeležavanja je da se građanima ukaže da su pušenje i duvanski dim vodeći faktori za nastanak mnogih hroničnih nezaraznih bolesti kao i da se upoznaju sa značajnim zakonima iz ove oblasti koji su nedavno usvojeni.

Pogledajte izložbu na ovu temu, koju su organizovali dr Marija Antešević i Dr Anis Kadri, lekari SHMP Doma zdravlja Ada u čekaonicama u Domu zdravlja Ada i Zdravstvenoj stanici Mol!


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat