SKGO – Odbor za društvene delatnosti

19.10.2011. Beograd

U organizaciji Stalne konferencije gradova i opština u Beogradu je održana šesta sednica Odbora za društvene delatnosti posvećena saradnji lokalnih samouprava i Ministarstva zdravlja, kao i nadležnosti lokalne samouprave u sistemu zdravstvene zaštite.

U radu šeste sednice učestvovali su prof. dr Zoran Stanković, ministar zdravlja Republike Srbije, prim. dr Elizabet Paunović, državni sekretar, dr Dubravka Šaranović Racić, pomoćnik ministra za organizaciju zdravstvene službe i zdravstvenu inspekciju i prof. dr Marija Jevtić, pomoćnica ministra za javno zdravlje. Uvodnu reč na sednici održao je Saša Paunović, predsednik SKGO. Sednici su prisustvovali predstavnici lokalnih samouprava i nekih zdravstvenih ustanova Srbije. Iz Opštine Ada na sednici su prisustvovali dr Tot Barna Elvira, direktorka Doma zdravlja Ada i mgr ecc Laslo Zoltan, pomoćnik direktora za finansijska pitanja. Laslo Zoltan je učestvovao u diskusiji i ukazao na aktuelne probleme u primarnoj zdravstvenoj zaštiti i dao predlog za rešavanje istih od strane Ministarstva zdravlja i lokalnih samouprava.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat