Investicioni grant

19.06.2012. Beograd

U skladu sa aktivnostima Ministarstva zdravlja, kroz realizaciju projekta ”Pružanje unapređenih usluga na lokalnom nivou – DILS” obezbeđena su finansijska sredstva (grantovi) namenjena za podršku investicionim ulaganjima u 43 doma zdravlja u Srbiji uključenim u projekat DILS (i u Dom zdravlja Ada). Predviđeno je da svaki dom zdravlja dobije oko 11.000 evra u dinarskoj protivvrednosti. Ovim povodom, u Beogradu su 19. i 20. juna održane radionice za direktore i saradnike zadužene za finansijsko praćenje i implementaciju sredstava iz grantova iz 43 doma zdravlja o osnovnim informacijama u vezi podnošenja zahteva i pripreme predloga projekta za dodelu sredstava za investiciona ulaganja.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat