Stručni tim za zaštitu dece

2012.oktobar Ada

Upravni odbor Doma zdravlja Ada formirao je Stručni tim za zaštitu dece od zlostavljanja i zanemarivanja. Stručni tim ima šest članova i to. Dr Tot Barna Elvira – direktor ustanove, Dr Antešević Marija – doktor medicine hitne službe, Dr Balda Ivanović Margareta – pedijatar, Strahinić Snežana – glavna medicinska sestra, Hulo Solar Enike – viša patronažna sestra, Pašić Olivera –psiholog.

Stručni tim ima zdatak da prati zaštitu dece od zlostavljanja i zanemarivanja na teritoriji Opštine Ada i da sarađuje sa nadležnim organima u sprečavanju zlostavljanja i zanemarivanja dece.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat