Borba protiv raka

04.12.2012. Ada

U Domu zdravlja Ada u 17 sati u organizaciji Opštinskog Odbora za borbu protiv raka zainteresovani su mogli da slušaju interesantna predavanja o najčešćim malignim oboljenjima, kao što su rak dojke, prostate i pluća. Dobili su informacije o samim oboljenjima, raznim načinima, mogućnostima dijagnostike i o mogućnostima lečenja i prevencije. Prisutne goste i slušaoce je pozdravio dr Balog Andraš, predsednik opštinskog društva, prof. Duško Radulović, predsednik Društva za borbu protiv raka Vojvodine,a posle su održali predavanja prof.dr Mladen Prvulović i dr Nataša Prvulović sa Instituta za onkologiju iz Sremske Kamenice i prof.dr Vuk Sekulić iz KCV. Sva tri oboljenja pokazuju tendeciju porasta, te sve veću pažnju treba da posvetimo prevenciji malignih oboljenja.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat