Donacija

08.07.2013. Ada

Rotary Club iz Kikinde je dao u donaciju Domu zdravlja Ada jedan hematološki analajzer sa aparatom za određivanje sedimentacije preko kikindske firme Promedia. Poklon spada u svetu trenutno najmodernijih oprema. Predstavnici Kluba Rotari i doo Promedija su svečano uručili poklon naglašavajući da je Dom zdravlja zaslužio donaciju, jer je među najboljim domovima zdravlja u Srbiji.

Dnevno, usluge laboratorije traži prosečno 50-60 osoba, nekada i preko 80, što znači oko 400 analiza, na godišnjem nivou 200 000. Nova oprema će biti od velike koristi kako pacijentima, tako i laborantima. Pacijenti če dobiti precizne, tačne rezultate!


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat