Konferencija

10.10.2013. Beograd

Dr Tot Barna Elvira, direktorka Doma zdravlja Ada je učestvovala na „Konferenciji Javno zdravlje i socijalna zaštita na lokalnom nivo” u Beogadu koja je održana u organizaciji SKGO u okviru Projekta „Podrška lokalnim samoupravama u decentralizaciji društvenih delatnosti”. U projektu SKGO-a i Norveške asocijacije lokalnih i regionalnih vlasti učestvovala je i opština Ada /predškolska ustanova, dom zdravlja i Centar za socijalni rad/. Konferencija je bila završna konferencija projekta gde su predstavljeni zaključci, rezultati istraživanja i rada Mreže u oblasti javnog zdravlja i socijalne zaštite.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat