Evropska nedelja prevencije karcinoma cerviksa

24-28.01.2011. Ada

Povodom Evropske nedelje prevencije karcinoma cerviksa, ginekolog Doma zdravlja Ada, Dr Balog Andraš je održio dva predavanja u srednjoj školi i jedno u Ambulanti na Utrinama i dao je intervju lokalnim medijama. Dr Balog je istakao veliki značaj prevencije karcinom cerviksa i skrenuo pažnju na redovne sistematske preglede. Inače cele nedelje su žene primljene preko reda na sistematske preglede na Odeljenju za zdravstven zaštitu žena u domu zdravlja. Članak sa naslovom „Simptomi i značaj karcinom cervixa”, koji je napisao dr Balog je objavljen u dnevniku Magyar Szo.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat