Obeležavanje Svetskog dana srca

23.09.2011. Ada

Povodom Svetskog dana srca u okviru Projekta „Mali, a zdravo se hrani“ deca iz zabavište „Srce“i iz OŠ „Čeh Karolj“, njihovi vaspitači i učitelji, kao i radna grupa Projekta Doma zdravlja Ada, priredili akciju na letnjoj pozornici. Deca su igrala, recitovala, pročitali svoje radove na ovu temu i napravili izložbu svojih slika, crteža. Najbolji su nagrađeni. Direktorka Doma zdravlja se zahvalila deci za njihov trud i porazgovarala sa njima o prevenciji srčanih oboljenja, akcenat stavljajući na zdravu ishranu i zdrave stilove života. Na kraju učesnici su prošetali stazom zdravlja od škole do rekreacionog parka i nazad. U rekreacionom parku su se odmorili i zdravstveni radnici nastavlili sa zdravstveno-vaspitnom aktivnošću.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat