Saradnja sa nevladinim sektorom u edukaciji OSI

20.10.2011. Ada

Ministarstvo rada i socijalne politike – Sektor za zaštitu osoba sa invaliditetom i Udruženje građana „Duga”iz Ade nosioci su projekta „Ukljući se, postani vidljiv” sa ciljem stvaranja mogućnosti za samostalni život OSI i mogućnosti za njihovo puno grđansko uključivanje u život lokalne zajednice. Zajedno sa Domom zdravlja Ada, koji je neformalni partner na datom projektu, izvršena je edukacija OSI u vidu radionica i predavanja – 07.10.2011. i 20.10.2011. godine u prostorijama Poslaničkog kluba. Edukator na datim radionicama je bila dipl. psiholog Doma zdravlja Ada, Olivera Pašić.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat