Tribina u Subotici

07.10.2013. Subotica

„Samo zdrav čovek može biti uspešan privrednik, a zdrava populacija nosilac uspešne ekonomije“ naziv je tribine koju su organizovali Regionalna privredna komora Subotica i Ministarstvo zdravlja Republike Srbije na kojoj je ekspoze podnela ministarka prof. dr Slavice Đukić Dejanović a uvodnu reč dao predsednika RPK Subotica, Slobodana Vojinovića.

Na tribini, gde su predstavljeni bili projekcije Ministarstva zdravlja za naredni period, zaštita na radu i zdravstveni turizam sa gledišta sistema zdravstvene zaštite, učestvovali su dr Tot Barna Elvira direktorka Doma zdravlja Ada i mr ecc Laslo Zoltan pomoćnik direktora, kao i dr sci med Borislav Radosavljević, predstavnik zdravstva iz Veća LSU Ada.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat