Svetski dan srca

28.09.2012. Ada

Dom zdravlja Ada zajedno sa Predškolskom Ustanovom Čika Jova Zmaj obeležavao Svetski dan srca. Zdravstveni radnici su merili krvni pritisak i šećer u krvi i davali savete zainteresovanim. Mališani iz predškolske ustanove su imali prikladnu priredbu koju su predstavili ispred mase ljudi, koji su se okupljali kod letnje prozornice. Na temu „Jedan svet,jedan dom, jedno srce“ su napravili crteže i dobili su od doma zdravlja poklone. Svako dete je dobilo i jednu radnu svesku „Mali, a zdravo se hrani“. Sa jabukom i balonima u ruci su u pratnji vaspitačica, zdravstvenih radnika i roditelja pošli u zdravstvenu šetnju u rekreacioni park.

Svako je imao na sebi neki crveni detalj, koji je bio simbol zdravlja, ali i upozorenja, da započnemo zdravilji život! Moramo naučiti umetnost zdravog i srećnog života, tako što ćemo eliminisati faktore rizika i to: zdravom ishranom, obaveznom fizičkom aktivnošću, izbegavanjem pušenja, savladavanjem stresa i redovnim sistematskim pregledima!

Srećno srce je zdravo srce!


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat