Preuzimanje nove zgrade Doma zdravlja

20.11.2012. Mol

Dirktorka Doma zdravlja Ada, dr Tot Barna Elvira je u svečanim okolnostima preuzela od direktorke ispostave Vojvođanske banke iz Ade, Tot Gere Marte ključeve nekadašnje Vojvođanske banke u Molu , jer je dom zdravlja nedavno otkupio pomenutu zgradu. Ciljevi doma zdravlja sa ovom zgradom su da se tamo premesti rehabilitaciono odeljenje doma zdravlja, sa sprata Zravstvene stanice Mol i da se uvedu i nove usluge , koje bi služile za osnivanje zdravstvenog turizma u Opštini Ada.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za predan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat