Seminar u vezi razvoja i implementacije Kliničkih puteva

28.02.2011. Beograd

Menadžment Doma zdravlja Ada je učestvovao na jednodnevnom seminaru u Beogradu u Klubu poslanika u vezi razvoja i implementacije Kliničkih puteva u okviru projekta DILS Ministarstva zdravlja RS. Pod razvojem kliničkih puteva podrazumeva se razvoj metodologije za timski, multidisciplinarni pristup lečenju sa precizno isplaniranim tokom, trajanjem lečenja i očekivanim ishodom, a uz aktivno učešće pacijenata. Na seminaru su predstavljeni klinički putevi koji su razvijeni u zdravstvenim ustanovama prve faze projekta. U drugoj fazi projekta ulazi Dom zdrvalja Ada i još devet domova zdravlja iz Srbije koji će izradi i implementirati nove kliničke puteve pored postojećih. Koordinator projekta za Kliničke puteve je iz Doma zdravlja Ada je dr sci med Borislav Radosavljević, spec.interne medicine – gastroenterolog.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat