Prevencija raka grlića materice

10-25.01.2014. Ada

Povodom Evropske nedelje prevencije raka grlića materice Dom zdravlja u organizovao predavanje u Domu zdravlja. Cilj ove zdravstvo vaspitne aktivnosti je podizanje svesti kod žena o značaju preventivnih pregleda, kao i redovnih lekarskih kontrola u Službi za zdravstvenu zaštitu žena, kako bi se smanjio broj obolelih žena na teritoriji grada Ada. Polivalentna patronažna služba i patronažne sestre aktivno učestvuju u Skriningu žena u saradnji sa Službom za zdravstvenu zaštitu žena. Preventivne mere se preduzimaju u porodici individualnim savetovanjem žena i uručivanjem poziva na kućnu adresu. Pozivno pismo sadrži tačan datum i vreme pregleda kod izabranog ginekologa.

kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat