Stručna konferencija

5-6.10.2012. Ada

U intervalu od 05. do 06. oktobra u Adi je odražala 18. međunarodnu stručnu konferenciju Vojvođanski odsek Udruženja Mađarskih Zdravstvenih Radnka sa 170 prisutnih iz Mađarske, Slovačke, Slovenije, Rumunije i naravno Vojvodine. Tema sastanka je bila prevencija i rano otkrivanje raka debelog creva, jer ovo oboljenje ima opšti društveni značaj, u svim zemljama Evrope oko 60 obolelih pada na 100.000 stanovnika, te moramo veću pažnju posvetiti prevenciji ovog obojenja. U našoj zemlji godišnje otkrijemo oko 4000 novoobolelih i umire 2500 osoba. Konferencija je bila jedna od najznačajnijih skupova ove godine u Vojvodini.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat