Konferencija

19.10.2012. Novi Sad

Stalna konferencija gradova i opstina u saradnji sa Svajcarskom agencijom za razvoj i saradnju organizovao je regionalnu konferenciju na temu "Lokalna politika i zdravlje" u Novom Sadu u Skupštini APV. Na skupu je učestvovala dr Tot B.Elvira, direktorka Doma zdravlja Ada, pomoćnik direktora mgr ecc Laslo Zoltan i dr sci med Borislav Radosavljević, gastroenterolog doma zdravlja, a koji je predstavljao i LSU SO Ada, kao član Opštinskog Veća zadužen za zdravstvo. U ime domaćina konferenciju je otvorila dr Vesna Kopitović, pokrajinska sekretarka za zdravstvo i istakla važnost međusobne komunikacije. Na sastanku su bili prisutni i dr Simo Vuković, državni sekretar za zdravstvo Srbije, Dr Dubravka Šaranović Racić, pomoćnica ministarke, predsednik i predstavnici SKGO-a i Instituta za javno zdravlje Vojvodine. Tema sastanka je bila formiranje Lokalnih zdravstvenih saveta u opštinama, što ima veliki značaj, jer unapređenje zdravstvene zaštite, prevencija bolesti i produženje života nije samo nadležnost domova zdravlja, nego celokupne zajednice!


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat