„Pružanje unapređenih usluga na lokalnom nivou” – DILS

18.02.2011. Beograd

U okviru projekta Ministarstva zdravlja RS „Pružanje unapređenih usluga na lokalnom nivou” – DILS, 42 doma zdravlja koja su uključena u projekta dobila su finansijska sredstva (grantove) za sprovođenje projekta koji su namenjeni povećanju dostupnosti zdravstvene zaštite osetljivim populacionim grupama – stari, deca, mladi, invalidi, Romi.

Direktorima domova zdravlja uručeni su ugovori o dodeli finansijskih sredstava u iznosu od 10.000 evra po projekti na svečanoj konferenciji koja je danas održana u Beogradu.

Među domovima zdravlja je i Dom zdravlja Ada sa projektom „Mali, a zdravo se hrani!” U projektu je prepoznata važnost integrisanih zdravstvenih i obrazovnih usluga za decu osnovnoškolskog uzrasta – promocija pravilne ishrane u vidu interaktivnih radionica u školama. Projekat će biti realizovan tokom 2011.godine.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat