„Šansa za novi život“

05.07.2013. Novi Sad

Direktorka Doma zdravlja Ada dr Tot B.Elvira sa glavnom sestrom ustanove Snežanom Strahinić je prisustvovala na međunarodnom skupu pod nazivom „Šansa za novi život“, povodom obeležavanja petogodišnjice razvoja transplantacionog i donorskog programa na teritoriji AP Vojvodine, koji je održan u velikoj Sali Skupštine APV. Radni deo skupa je obuhvatao predavanja renomiranih stručnjaka iz oblasti razvoja transplantacione i donorske medicine iz zemlje i okruženja. Na konferenciji je dat naglasak na zadatak domova zdravlja u promociji transplantacije i donorstva. Zlatni princip je: „Ako nema donora – nema transplantacije!“
Dom zdravlja Ada ovih dana će početi promociju, svaka zainteresovana osoba, koja želi biti donor, može da se javi kod svog izabranog lekara i dobit će donorsku karticu!


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat