Javno zdravlje bez granica

09.10.2013. Bekeščaba

Na međunarodnoj konferenciji pod nazivom „Javno zdravlje bez granica” u Mađarskoj u gradu Bekeščaba su učestvovali direktor Doma zdravlja Ada dr Tot Barna Elvira, pomoćnik direktora mr ecc Laslo Zoltan i načelnica Stomatološke službe dr Kasaš Lenđel Marta. Dr Kasaš i dr Tot su održali po jednu prezentaciju, koje su naišle na veliko zainteresovanje među slušaocima. Na konferenciji su obrađene razne teme, koje su od javno zdravstvenog značaja i postavljeni temelji saradnje između više ustanova iz Mađarske, Rumunije i Doma zdravlja Ada.


kvalitet

02.07.2021. godine Predsednik Opštine Ada je dodelio zahvalnicu Domu zdravlja Ada za vredan, savestan i primeran rad tokom epidemije koronavirusa.


Izaberite lekara

Poštovani sugrađani,
Ukoliko se do sad niste opredelili za svog izabranog lekara, podsećamo Vas da svakog radnog dana od 7-19h u našem Domu zdravlja možete za sebe ili svoje mališane izabrati:

Kako izabrati lekara?
Lista izabranih lekara


Akreditovan Dom zdravlja Ada

kvalitet

Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije dodelio je u junu 2015. godine Domu zdravlja Ada SERTIFIKAT O AKREDITACIJI na period od SEDAM godina od juna 2015. do juna 2022. godine.


Prevencija

Prevencija bolesti predstavlja sve aktivnosti koje se sprovode kako bi se sprečila pojava bolesti, kako bi se rano otkrila hronična oboljenja i na vreme primenila odgovarajuća terapija.
Kada se bolest uoči na vreme, ponekada je dovoljno samo da se promene štetne životne navike, da bi se sprečio njen dalji razvoj, mogućnost primene terapije je veća, šanse za ozdravljenje su veće. Dalje...


Ciljani pregledi

Ciljani pregled na:


Pacijenti


Linkovi

pecat